• April 15, 2021

Thuja fra Haekplanter Heijnen

Thuja fra Haekplanter Heijnen klarer sig godt som en hæk nåletræ, men også som en ensom plante. Det er en meget stærk, hård nåletræ. Denne nåletræ har en lysegrøn farve, der også forbliver om vinteren. Thuja “Emerald” er en grøn, temmelig langsomt voksende nåletræ, der skiller sig ud for sin fine og kompakte vækst. Beskæring udføres bedst i foråret og september.

At plante disse thuja er ret simpelt. Det stiller ikke mange krav til jorden i din have, og hvis den ikke består af tungere jordtyper som ler, vil thuja ‘Emerald’ utvivlsomt føle sig hjemme i din have. På Haagplanten.net sælger vi thuja ‘Emerald’ i forskellige varianter. Du skal plante thuja med rodkugle straks efter levering for at forhindre tab, men hvis du ikke er sikker på, om dette fungerer med det samme, kan du efterlade en thuja ‘Emerald’ i en gryde lidt længere.

Har du ikke tid til at vente på, at thuja ‘Emerald’ vokser over øjenhøjde? Derefter kan du også plante en færdiglavet thujahæk. En sådan komplet sikring kan koste lidt mere, men du får straks det resultat, du har i tankerne. Og da thuja-hæk på børnehaven er blevet passet af professionelle eksperter i flere år, får du stadig en sund thuja-hæk. Ring til hjælp for at plante større færdige hække er et hårdt job. Især hvis klørne f.eks. Bliver våde på grund af regn.Thuja ‘Emerald’ har alle de kvaliteter, som de fleste gartnere vil have fra deres hækplanter. Den er stedsegrøn, hård og meget let at passe på. For en stedsegrøn hæk med et formelt, næsten posh look er thuja ‘Emerald’ med sin fængslende smaragdblade et fremragende valg. Og da thuja ‘Emerald’ vokser ret langsomt for en nåletræshæk, kræver det slet ikke meget at holde denne thujahæk flot og anspændt. Beskæring en eller to gange om året er mere end nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *